TUCSON

Helt nya TUCSON

Revolutionerande design

 

Nya TUCSON har revolutionerande design, flera olika elektrifierade drivlinor, massor av säkerhetsutrustning och avancerad teknologi. Upptäck nya TUCSON som lanseras i Sverige i början av 2021.

Tre hybridvarianter

TUCSON

Helt nya TUCSON är mildhybrid som standard med en ny 1.6 liters T-GDi bensinmotor som stöttas av 48V mildhybridteknik för ännu bättre bränsleekonomi.

TUCSON Hybrid

Helt nya TUCSON finns nu även som hybrid med en 44.2 kW elmotor i kombination med den nya 1.6 liters T-GDi bensinmotorn på 230 hk.

TUCSON Plug-in Hybrid

Föredrar du att kunna skifta mellan att köra på enbart el eller bensin så kommer nya TUCSON även som plug-in hybrid med 1.6 liters T-GDi bensinmotor tillsammans med en elmotor.

Nya TUCSON Plug-in Hybrid lanseras i början av 2021.

Dynamisk och innovativ

Nya TUCSON utstrålar kraft, elegans och dynamik. Bilen är full med intressanta detaljer, bland annat helt nya parametriska signaturljus som lyfter den yttre designen. Invändigt har kupén fått en renare och mer minimalistisk look.

Nya drivlinor

Nya TUCSON kommer med mildhybrid som standard, och som något helt nytt kommer du också kunna välja mellan hybrid och plug-in hybrid. Först ut är hybriden. Plug-in hybrid lanseras först senare.

Säkerhet som standard

Som standard har nya TUCSON sju airbags, inklusive en helt ny mellan bilens framsäten, automatisk nödbroms med detektering av fordon, fotgängare och cyklister, eCall och aktiv filhållningsassistans. Vill du kan du välja till ännu fler avancerade säkerhetsfunktioner.

Mer uppkopplad än någonsin

I helt nya TUCSON kan du använda funktioner som Apple CarPlay™. Den stora 10.25” pekskärmen ger dig tillgång till BlueLink® som låter dig styra flera olika funktioner i bilen.

Beroende på utrustningsnivå.

Komfort i toppklass

Det finns möjlighet för en lång rad funktioner som gör komforten i nya TUCSON ännu bättre. Bland annat 10.25” pekskärm och digital instrumentering, KRELL premium ljudsystem och 3-zons klimatanläggning och som något helt nytt, ett smart självparkeringssystem.

Beroende på modell/utrustningsnivå.

Back to top