KONA Electric

Den ultimata kombinationen

Nu med utökad räckvidd!

 

Om du förenar ett snyggt utseende med en otroligt lång räckvidd på upp till 484 km (beroende på version) får du den ultimata kombinationen av design och miljövänlig bilkörning.

Vår populära kompakt e-SUV: nu med ännu längre räckvidd

Nyhet! KONA Electric Long Range Performance 64 kWh når nu upp till hela 484 km på en enda laddning.

Nyhet: KONA Electric med möjlighet för dragkrok

KONA Electric Long Range Performance 64 kWh finns nu även med möjlighet för dragkrok. Praktiskt när du ska frakta stora och tunga saker.

Framtidens design

Den smarta och moderna designen på KONA Electric fångar ögat och får beundrande blickar. KONA Electric är elbilen för alla som inte vill kompromissa med storlek och räckvidd.

Lång räckvidd

Välj mellan två batteripaket: Standard Range med 39 kWh vilket ger dig upp till 305 km (WLTP), eller Long Range Performance med 64 kWh som ger dig upp till hela 484 km (WLTP) räckvidd på full laddning.

Hög säkerhet

Med Hyundai SmartSense får du ett av Hyundais mest avancerade säkerhetssystem. Från automatisk nödbroms med fotgängarigenkänning till trötthetsvarnare, aktiv filhållningsassistans och farthållare. Alltihop för att ge dig den bästa och säkraste körupplevelsen.

Skön och rymlig

Nya KONA Electric har utvecklats för att underlätta en jäktig vardag med både passagerare och fyllda matkassar. Det finns gott om plats både i bagageutrymmet och i kupén. Dessutom kan du välja bland en mängd olika praktiska tillbehör, som är testade och utvalda för att passa dig.

Back to top