Kampanjer

Aktuella kampanjer

Här har vi samlat aktuella kampanjer, klicka på respektive bilmodell för att läsa mer om kampanjen. Varmt välkommen till BilByter!

TUCSON

Nya TUCSON har revolutionerande design, flera olika elektrifierade drivlinor, massor av säkerhetsutrustning och avancerad teknologi. Upptäck nya TUCSON som lanseras i Sverige i början av 2021.

KONA Electric

Om du förenar ett snyggt utseende med en otroligt lång räckvidd på upp till 484 km (beroende på version) får du den ultimata kombinationen av design och miljövänlig bilkörning.

Nya i20

Som människor vill vi ta vara på varje ögonblick, inte minst i den tekniska utvecklingen. Vi på Hyundai skapar nya tekniska lösningar och säkerhetsfunktioner så att du kan njuta av varje ögonblick. Därför är helt nya i20 utrustad med den senaste tekniken, inklusive effektiva motorer och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Nya i30

Hyundai i30 finns nu i en uppgraderad version. Och det finns mycket att se fram emot! Den praktiska och populära familjebilen har uppgraderats med möjlighet till ännu fler hästkrafter, nya uppkopplings- och säkerhetsfunktioner samt en uppgraderad kupé och exteriör. Som något helt nytt kommer nya i30 med mildhybrid som standard.

Hyundai Nexo

Hyundai NEXO är en helt ny, miljövänlig och högteknologisk Hyundai.

Hyundai IONIQ Plug-in

Laddhybriden IONIQ plug-in är perfekt för dig som vill kunna köra både på el och bensin.

Hyundai IONIQ Electric

Vill du köra helt eldrivet? Då är IONIQ electric bilen för dig! Med vårt erbjudande blir det just nu ännu lättare att välja grönt.

Back to top