Linköping

Välkommen till Linköping!

I Linköping så hittar du hela Hyundai’s och Nissans modellprogram i vår trevliga bilhall. Vi har även en hel del begagnade bilar av olika märken inomhus och en del av dom begagnade bilarna finner du utomhus. Vi hjälper dig att hitta vad du söker.

Din Hyundai och Nissanåterförsäljare i Linköping.

Vår verkstad är auktoriserad för både Hyundai och Nissan.

Det är av största vikt att din bil sköts enligt biltillverkarens rekommendationer. Inte minst idag när biltillverkarna bjuder på bra bilkvalité och därmed generösa garantier. Missar du underhållet av din bil kan du spoliera flera års kvarvarande garantier så slarva inte med underhållet av flera skäl.

Även miljön och säkerheten, och inte minst din egen ekonomi, är beroende av att du underhåller din bil på ett korrekt sätt och att rätt delar, originaldelar, används vid service och reparationer.

Moderna bilar är alla väldigt högteknologiska och kräver annan kunskap än vad äldre modeller gör. BilByter har en kompetent grupp montörer med bred och hög utbildning inom Hyundaifamiljen. Verkstaden är utrustad med all tänkbar data- och teknisk utrustning för att kunna hålla din bil uppdaterad oavsett årsmodell.

När du servar bilen hos oss så får du stämpel i serviceboken från en auktoriserad Hyundaiverkstad så att alla dina garantier fortsätter vara aktuella.

BilByter Linköping
Bonnorpsgatan 2
582 73 Linköping

Bilhallen 013-12 34 15
Verkstaden 013-12 34 15
Fax 013-12 34 58

Leveransinformation (nytt fönster)

Back to top