Erbjudanden

Från din Hyundai-återförsäljare i Linköping/Norrköping

Boka provkörning

Hyundai Tucson – Spara 40 000 kr

Djärv formgivning, smart teknologi och en exklusiv premiumkänsla. Det är några av skälen till att nya Tucson gör succé. Sätt dig bakom ratten på den starka crossovern och upplev njutningen i en storslagen körupplevelse.

1,6 Comfort  från 199 900 kr

Utforska ny teknik för din säkerhet och komfort

Dödavinkelvarning

Sensorer i bakre flyglarna känner av om ett annat fordon befinner sig i döda vinkeln och varnar med en akustisk signal om du slår på körriktningsvisarna. Perfekt för stadstrafik när du vill ha extra säkerhet inför filbyten. Ingår i utrustningspaketet Comfort och uppåt.

Fem stjärnor i Euro NCAP

Nya Hyundai Tucson utnämns till en av de säkraste bilarna inom C-SUV klassen och tilldelas fem stjärnor i Euro NCAP. Nya generationen Tucson är den senaste i raden av Hyundais bilmodeller som fått full pott i Euro NCAP´s rigorösa säkerhetstester.

Sex krockkuddar

Krockkuddsystemet består av dubbla krockkuddar fram, två sidokrockkuddar och två krockgardiner.

Teknik

Ställbara baksäten

Alla passagerare bak kan hitta en optimal position genom att ryggstöden kan ställas in i olika lägen med en lätt åtkomlig spak.

Elmanövrerad baklucka med handsfreefunktion

Perfekt när du bär kassar och behöver öppna bakluckan. Stå vid baksidan under tre sekunder eller mer med din smart key, och bakluckan fälls mjukt upp och låter dig enkelt lasta in.

Parkeringsassistans (PAS)

Parkeringssensorer med akustisk varning förenklar parkeringen, och lägger du till utrustningspaketet Premium får du dessutom aktiv parkeringsassistans som automatiskt manövrerar in bilen på fickparkeringar och vinkelrät parkering.

Läs mer här

Back to top