Erbjudanden

Från din Hyundai-återförsäljare i Linköping/Norrköping

Boka provkörning

Hyundai i20 Comfort – nu endast 119 900 eller 1 395 kr/månad

Snygg på utsidan och rymlig på insidan. Förfinad in i minsta detalj. Innanför den omsorgsfullt skulpterade exteriören finner du ett överraskande rymligt passagearrutrymme med imponerande proportioner och en nivå på finesserna som gör att i20 höjer normen för alla bilar i klassen.

Gör ett starkt intryck.

Formgiven och utvecklad i Europa – nya generationen i20 drar verkligen blickarna till sig. Den senaste tolkningen av Hyundais designfilosofi Fluidic Sculpture 2.0 förstärks av dynamiskt bakåtsvepta strålkastare och noggrant utformade karosslinjer. Unikt för klassen är möjligheten att välja till ett panoramasoltak som gör att interiören flödar av ljus.

Tänk stort och koppla av.

Generösa utrymmen är inte en lyx, de är ett måste. Fem vuxna får bekvämt plats i den rymliga kupén tack vare det klassledande benutrymmet. Känslan av rymd framhävs av den färganpassade instrumentpanelen som harmonierar med dörrpaneler och sätesklädsel. Fyra olika färgkombinationer till interiören finns att välja mellan. Här visas Cappuccino. Luta dig tillbaka, koppla av och njut av upplevelsen.

Utrustning

Parkeringssensorer bak och fram

Parkering har aldrig varit så enkelt. Fram och bak parkeringsassistent (PAS) garanterar säker och problemfri parkering med ultraljudssensorer på främre och bakre stötfångare, systemet varnar föraren både akustiskt och visuellt när hinder är nära stötfångaren medan parkering. Tillgänglig i utrustningspaketet Premium och uppåt.

Uppgraderad instrumentgrupp, SuperVision

i20’s SuperVision är en mycket intuitiv integrerat informationssystem med TFT LED-panel som ger dig optimal sikt och säkerhet. Instrumentpanelen framför föraren är noggrant och ergonomiskt utformad med lättlästa visare och ögonlugnande LED-belysning. Tillgänglig i utrustningspaketet PremiumPlus.

Läs mer här

Back to top