Administration

Vår målsättning här på Bilbyter är att du som kund och leverantör alltid skall få ett proffessionellt bemötande vid din kontakt med oss på administration och ekonomiavdelningen. Vi hanterar det administrativa arbetet av drygt 1 200 bilar, drygt 4 000 leverantörsfakturor per år och ibland kan det trots vår strävan, ändå ske misstag. Du är alltid välkommen att kontakta någon av oss om du har frågor eller om vi behöver reda ut några oklarheter.

För att din upplevelse hos oss skall bli så bra som möjligt, är vi tacksamma om vi kan få din hjälp i samband med din kontakt med oss. Alla leverantörsfakturor skall ställas till fakturaadressen nedan, oavsett vilken anläggning leveransen skett till. Rekvisitionsnummer skall alltid anges på fakturan.

Fakturaadress:

BilByter AB
Bonnorpsgatan 2
582 73  LINKÖPING

Billeverans:

Alla billeveranser sker mot kontant betalning. Som kontant betalning räknas:

  • Insättning på vårt bankkonto – Vi ser helst att du gör en insättning direkt på vårt bankkonto i SEB: 5319 10 398 64, så att vi har det oss tillhanda senast samma dag som du skall hämta ut din bil. Tänk på att det kan ta någon dag extra mellan olika banker. Ange alltid registreringsnumret på den bil du skall köpa, som referens på överföringen, så underlättar det för oss
  • Betalning med bankkort (utan kredit). Kontrollera ev. beloppsbegränsningar med din bank.
  • Kontanter (max 30 000 kr)
  • Finansiering. Vid finansiering med vår samarbetspartner DnB Bilfinans, löser vi all hantering. Har du egen finansiering är det viktigt att du informerar säljaren hur den kommer gå till. Om vi skall kunna fakturera din bank behöver vi en beställning från banken, gärna i god tid innan leveransen, samt ett leveransgodkännande som du skriver under när du hämtar din bil.

Registreringsbevis:

Om du har en bil som vi skall byta in eller köpa av dig, behöver vi den gula delen av registreringsbeviset som du fått från Transportstyrelsen, för att kunna göra ägarbyte till oss. Om du inte hittar registreringsbeviset, beställ ett nytt i god tid innan leverans av din nya bil. Om du inte har registeringsbeviset med dig, kan vi inte leverera din nya bil till dig och det är ju inte den upplevelse vi eller du vill ha vid leverans av din nya bil.

David Burman

David Burman

VD

Ann-Sofi Qvist

Ann-Sofi Qvist

Ekonomiassistent

Stefan Johansson

Stefan Johansson

Ekonomichef

Ida Persson

Ida Persson

Ekonomiassistent

Anna-Karin Ekenhov

Anna-Karin Ekenhov

Ekonomiassistent

Back to top